HARDBIKE és solidaritat i per aquest motiu, any rere any col·laborem amb una fundació diferent, amb la intenció de donar altaveu a aquella causa que promoven des de cada una d'elles. El maillot de l'edició també és un detall que va en la línia de la fundació amb la que treballem aquell any, sent a la primer edició la  FUNDACIÓN LUCHA CONTRA EL SIDA, motiu pel qual, en aquella edició es va optar pel vermell, el color de la sang.

Per a la segona edició, aques 2020 hem optat per ADDA (Associacion de Discapacitats d'Aran), una fundació molt més propera geogràficament, que ens permetrà dur a derme accions locals, i per aquest motiu hem decidit escollir el color granate de la bandera de la Val d'Aran, amb la creu occitana en groc com a color per al nostre maillot.

Cal ressenyar que aquesta col·laboració serà per a 1 any, que donarà pas a una altra col·laboració a l'any següent, amb una altra fundació, amb intenció de poder arribar al màxim d'iniciatives possibles, i deixant patent també que any rere any, canviarem el color del maillot per adaptar-lo a la nova fundació.

Sabem que el ciclisme té valors, i volem ser partíceps d'aquests, estem segurs que tu valoraràs aquesta iniciativa i ens ajudaràs a donar visibilitat a cada una de les fundaciones amb les que col·laborem.

MOLTES GRÀCIES BIKERS SOLIDARIS!


  


 .